Försäljningen av kartor till Rotarys cykelorientering 2024 startade på Lions Bonnamarknad 4-5 maj. Intresset från marknadsdeltagarna var stort och många, som köpte en karta hade cyklat vår orientering tidigare.
Nytt för i år är att tävlingsfoldern innehåller två orienteringar, en liten inom Staffanstorps tätort och en stort som sträcker sig över kommungränsen. Cyklar man den lilla orienteringen kan man välja cykelvägar eller lågtrafikerade villagator, vilket är idealiskt för barnfamiljer. Den stora orienteringen utnyttjar också cykelvägar och småvägar så långt det är möjligt, men innehåller även kortare sträckor på medelstora vägar.
Deltagarna kan välja att cykla antingen den ena eller den andra orienteringen, eller båda. Varje orientering har sin egen prispott som våra vinstsponsorer generöst har ställt till förfogande.
Vad kan man då vinna? Jo, bland annat träningskort från Energiscenter, konstverk av Katarina och Ronny Hård, presentkort från ICA, Tirups Örtagård, Pettersons Fisk & Skaldjur, Staffanstorps cykelaffär, Levns Cykel & Sport, Gästis och Royal blommor. samt produkter från Klimabolaget och Page.
Ett stort tack till alla som köpte tävlingsfomrulär!
Missade du att köpa? Ingen panik. ICA SuperMarket, Staffanstorps Cykelaffär och Petterssons Fisk & Skaldjur säljer hela sommaren.