Vid lunchmötet den 13 juni överlämnade Göran Hobro klubba och presidentkedja till Pia Dahl, som kommer att leda klubben under det kommande rotaryåret.
Göran konstaterade att hans presidentår varit händelserikt. Klubben har firat 50-årsjubileum med olika aktiviteter. Bland annat en jubileumskonsert samt utdelning av stipendier, både till "Skolans bästa kompisar" och till lovande musikstuderande ungdomar. Vi har firat de 50 åren med en fest på Hypoteket i Lund där vi även fick besök från vår tyska vänklubb. Kamratskapskommittén har ordnat fest med Evert Taube-tema, vi har dragit igång en cykelorientering, programkommittén har ordnat intressanta föredrag varje vecka och vi har fått tre nya medlemmar, Tord Läck, Håkan Fossto och Viktoria Munck. 
 
Pia bekräftade att klubben är mycket aktiv, vilket väcker uppmärksamhet i distriktet. Hon lovar att fortsätta på den inslagna vägen samt att rikta fokus på god närvaro. Hon vill också slå ett slag för World Polio Day samt Rotarys arbete med att utrota sjukdomen Polio i världen. 
 
      
Klubbens tre nya medlemmar, Tord Läck, Håkan Fossto och Viktoria Munck.