Köp en karta och cykla hela sommaren

I år startar vi försäljningen i samband med Bonnamarknaden 4-5 maj 2024. Du hittar oss någonstans på Storgatan.
Du kan också köpa din karta hos någon av våra återförsäljare: Staffanstorps Cykelaffär, ICA Supermarket (postutlämningen) och Petterssons Fisk & Skaldjur (vid Willys).
 
Cykelorienteringen pågår från den 4 maj till den 30 september.
 

Olika rutter

På kartan finns ett antal kontroller utmärkta. Cykla till kontrollerna i vilken ordning du vill och när du vill.
Kontrollerna är uppdelade så att de bildar fyra olika rutter. 
 

Nytt! Familjeanpassad orientering

Nytt för i år är att det finns en familjeanpassad orientering i Staffanstorp som vi har kallat "Korta orienteringen". Målsättningen är, att du ska ska kunna cykla säkert till kontrollerna på cykelvägar eller lågtrafikerade gator.
 

Besvara några enkla frågor

När du hittat en kontroll ska du besvara en enkel fråga som tillhör kontrollen. När alla frågor är besvarade, lämnar du in dina svar till något av våra försäljningsställen (senast den 30 september).
 

Delta i vårt lotteri

Har du genomfört antingen den lilla eller den stora orienteringen och svarat rätt på frågorna deltar du i ett lotteri. Du måste ha lämnat in svaren senast den 30 september för att delta i  lotteriet.

Syfte

  1. Att generera ett överskott som i år tillfaller Prinsessan Victorias fond för barn med handikap eller svåra sjukdomar samt till ShelterBox katastrofhjälp. Detta överskott skapas av dig som köper en karta samt av de företag som sponsrar orienteringen.
  2. Att motivera dig till att utforska Staffanstorp och angränsande kommuner med cykel. Vi hoppas att du ska få en fin upplevelse och kanske hitta något nytt smultonställe.

Dubbel vinstchans

Du kan välja att  cykla den korta orienteringen eller den långa eller båda. Varje orientering har en egen vinstpott och cyklar du båda och lämnar in rätt svar, har du dubbel vinstchans.

 

Betala med Swish

Alla kartor är numrerade och på baksidan.
Skanna QR-kod och ange kartans nummer och din mejladress då du betalar.
 
Om du inte har Swish, kan du betala kontakt och skriva in dina uppgifter på en lista.