Staffanstorps RK och Lunds OK har etablerat ett samarbetar när det gäller cykelorienteringen Cykla mot Cancer till förmån för Barncancerfonden och Lundarundan.

Vi erbjuder kostnadsfri hemleverans i Lund och Staffanstorps kommun av ett spännande motionspaket bestående av Staffanstorps Rotaryklubbs cykelorientering och Lunds Orienteringsklubbs Lundarundan med bonusrundan i Dalby. 

Upptäck vad som finns i ditt närområde på cykel och till fots i sommar tillsammans med familjen/vänner eller själv. Man har gott om tid på sig fram till hösten och kan dela upp det i på flera turer.

Bägge paketen erbjuder förutom trevliga motionsupplevelser fina priser där alla har samma chans att vinna oavsett hur lång tid man tog på sig.

Du kan välja mellan standardpaket för 225 SEK eller familjepaket för 300 SEK (familjepaket ger dubbel vinstchans i Staffanstorps RKs cykelorientering).

Swisha din betalning senast fredag 28 maj 19.00 till 123 694 6917 (Staffanstorps Rotaryklubb) så levererar vi båda tävlingsformulären hem till dig under helgen! Ange din adress i meddelanderutan.

Givetvis kan man förutom att få hemleverans skaffa paketen hos våra respektive försäljningsställen.

Kontakta oss om du har några frågor m m

Pelle Nilzén 070-645 92 20, per.nilzen@gmail.com
Pesho Hedberg 070-424 69 49, lundarundan.info@lundsok.se

Läs mer om cykelorienteringen här på hemsidan https://staffanstorp.rotary2390.se/page/cykelorienteringen

https://lundarundan.lundsok.se/